Partner zďaleka i zblízka Kontakty pre malých a stredných podnikateľov veľa razy znamenajú začiatok úspešnej spolupráce - Chudý, V.
Rozhovor s p. O. Psotovou, spolumajiteľkou informačného systému BRE, ktorý zabezpečuje kontakt pre malých a stredných podnikateľov. Spolupráca informačného systému BRE s komisiou Európskeho spoločenstva. Ponuky podnikateľov na spoluprácu. Euro-Info Centrum.