Poľsko - zaujímavý obchodný partner. 2 Podnikanie so zahraničím - Plaňavová, J.
Právne podmienky podnikania v Poľskej republike. Investovanie v Poľsku. Založenie obchodnej spoločnosti. Zákon o hospodárskej činnosti a ďalšie predpisy. Najzákladnejšie informácie z poľského daňového systému. Prevod zisku a iných peňažných zdrojov z Poľska do SR. Šance slovenských podnikateľov získať verejnú zákazku v Poľsku. Colný systém, colná politika. Dovoz do Poľska. Možnosť nájsť si zamestnanie v Poľsku. Miera nezamestnanosti v Poľsku.