Příprava a realizace Jak připravovat a hodnotit podnikatelské projekty. 1 - Fotr, J.
Význam podnikateľského projektu pre úspešný rozvoj podniku. Fázy životného cyklu projektu - predinvestičná, investičná a prevádzková fáza. Charakteristika jednotlivých fáz. Význam a základné rysy technicko-ekonomickej štúdie - strategická orientácia firmy, spôsob spracovania štúdie.