Transformácia ekonomiky a rozvoj podnikania v Slovenskej republike - Grznár, Miroslav
Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave zorganizovala vedeckú konferenciu s medzinárodnou účasťou. Vedecko-odborná časť konferencie sa venovala ekonomickým problémom transformácie ekonomiky SR. Pozornosť sa venovala aj rozvoju podnikania malých a stredných podnikov. Na konferencii vystúpilo 24 účastníkov z FPM EU Bratislava ( Zalai, K., Sedlák, M.), PHF VŠE Praha a predstavitelia podnikovej sféry.