Začínajte v malom a pomaly sa rozrastajte - Bicks, S.
Zložitosť prostredia na Slovensku pre malých podnikateľov. Porovnanie získavania úveru v USA. Kritériá na získanie úveru. Ako ďalej, keď banka odmietne poskytnúť úver. Nároky na prevádzkový kapitál.