Záručné, príspevkové a podporné úverové programy
Vytváranie podmienok pre začínajúcich malých a stredných podnikateľov prostredníctvom NARMSP v spolupráci s programom EU PHARE pri poskytovaní záruk na úvery a podporného úverového programu. Záručné programy. Príspevkové programy. Poskytovanie podporných úverových programov. Zahraničné úverové linky. Fondy a venture kapitál. Investičné kritériá SAPF. Adresár inštitúcií.