Úlohy strategického prístupu. 1 - Kuzmišin, Peter
Analýza možností správania firmy na základe situácie vzniknutej na trhu. Postupy formovania základnej podnikovej stratégie. Strategické postupy z hľadiska mapovania trhu, správania sa konkurencie, z hľadiska "šírky", kooperácie, integrácie, rastu, mapovacej koncepcie, využitia synergie. Vývoj obchodnej stratégie. Odporúčania vo vzťahu k strategickým obchodným jednotkám.