Úlohy strategického prístupu. 2 - Kuzmišin, Peter
Analýza správania firmy na základe situácie vzniknutej na trhu. Etapy strategického postupu. Súbor pracovných zasadaní manažmentu - forma presadzovania funkčnej podnikovej stratégie. Prehľad ročného rozpočtu stratégie manažmentu.