Informácie v správnych súvislostiach MEDIA - softwarový nástroj pre strategické rozhodnutia manažmentu - Šupšák, Jozef
Rozhovor s p. J. Červinkom, výkonným riaditeľom kanadskej firmy Speedware pre strednú a východnú Európu, ktorá vyvinula manažérsky rozhodovací systém MEDIA. Manažérske rozhodovacie systémy MEDIA.