Intelektové schopnosti sa dajú rozvíjať - Bahnová, V.
Inteligencia. Štruktúra intelektových schopností. Tréning techník myslenia. Stanovenie kognitívnych cieľov. Typy situácií a techniky ich riešenia. Neštandardizovaný test intelektových schopností.