Riadenie predvýrobných etáp - chyby a nedostatky. 1 - Jemala, Ľubomír
Príčiny poklesu výkonnosti slovenskej ekonomiky. Podceňovanie duševnej práce. Vzťahy výrobca - zákazník. Nízka vzdelanostná úroveň obyvateľov SR. Nízka miera identifikácie pracovníkov so svojím podnikom.