Riadenie predvýrobných etáp - chyby a nedostatky. 2 - Jemala, Ľubomír
Príčiny poklesu výkonnosti slovenskej ekonomiky. Pokračovanie vo výpočte nedostatkov ekonomickej činnosti v SR - aktuálne problémy. Nízka motivácia a stimulácia. Potreba veľkých podnikov a vyššieho podielu vývozu na HDP. Politicko-sociálna nestabilita, nízka produktivita práce.