Bez revoluce to nepůjde Informační dálnice, anebo úvozová cesta? - Kolář, P.
Riešenie katastrofálnej situácie v telekomunikačnej infraštruktúre Českej republiky. Možnosti napojenia na Internet v ČR a v USA.