Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 8 - Hvoždarová, Jana
Pokračovanie článku z čísla 12/1995 - účtovanie v účtovnej triede 3 - zúčtovacie vzťahy. Účtovanie dotácií. Pohľadávky a záväzky voči spoločníkom a združeniam a iné pohľadávky a záväzky.