Prepočet údajov z výkazov finančného účtovníctva na zahraničnú menu - Daniel, Peter
Prepočet informácií z výkazov finančného účtovníctva z tzv. lokálnej meny na výkazovú. Štyri štandardné metódy prevodu informácií z výkazov finančného účtovníctva na zahraničné meny - metódy: C, T, MNM, CNC. Výpočet cash flow podľa metód C a T. Prepočet informácií pomocou funkčnej meny.