Účtovná závierka podnikateľov 1995 - Šlosárová, Anna
Vykazovanie účtovnej závierky podnikateľskej účtovnej jednotky za rok 1995. Záväzné normy pri zostavovaní účtovnej závierky. Vykazovanie účtov s premenlivým zostatkom v súvahe. Účtovanie sociálneho fondu. Odpisy nehmotného a hmotného investičného majetku.