Špecifika dlouhodobých rozpočtů - Schroll, R.
Dlhodobé rozpočty v manažérskom a vnútropodnikovom účtovníctve. Vzťah dlhodobých rozpočtov k podnikovým plánom. Zostavenie dlhodobých rozpočtov. Rozpočet vývoja nákladov. Strategické riadenie nákladov. Hodnotová analýza, životný cyklus výrobkov, automatizácia a robotizácia, rozpočtovanie pomocou cieľových veličín, metóda ABC. Cudzojazyčné ekvivalenty.