Transakční náklady a jejich praktická aplikace - Malý, Milan
Definovanie transakčných nákladov (transaction costs) a metodické predpoklady aplikácie. Metodický prístup podľa Williamsona. Praktická aplikácia teórie transakčných nákladov.