Audítorská kompetencia a etika v praxi - Polončák, Milan
Štrnásť zásad audítora, ktoré by mal podľa Etického kódexu dodržiavať. Spôsobilosť pre vykonávanie funkcie audítora, ďalšie odborné vzdelávanie a zvyšovanie úrovne etického vystupovania.