Peniaze na investície získa Ozeta vydaním dlhopisov Ozeta, odevné závody, a.s. Trenčín - Pročková, D.
Štruktúra výrobného programu a.s. Ozeta Trenčín. Objem výroby tovaru. Rozsah produkcie umiestnenej na zahraničných trhoch. Finančné pomery spoločnosti. Investičná stratégia spoločnosti. Aktivita na kapitálovom trhu. Hospodárske ukazovatele a vybrané finančné ukazovatele spoločnosti. Ozeta zvýši základné imanie a vydá dlhopisy. Akcionári Ozety rozhodli o emisii zamestnaneckých akcií pre pracovníkov spoločnosti. Ozeta vydá dlhopisy za 150 mil. SK. Finančná situácia spoločnosti a niektoré problémy, ktoré rieši manažment v tvrdých konkurenčných podmienkach.