Analýza finančnej situácie podnikov Slovenskej republiky - Zalai, Karol
Porovnanie finančnej analýzy vybraných podnikov (209) na základe dotazníka (obsahoval údaje z výkazov účtovnej závierky), ktorý pripravil riešiteľský kolektív grantovej výskumnej úlohy "Problémy finančného rozhodovania podniku", z EU v Bratislave. Metódy spracovania údajov. Výsledky riešenia. Celkové zhodnotenie výsledkov analýzy.