Finančné hospodárenie podnikov za rok 1994
Tvorba zisku v slovenských podnikoch za rok 1994. Finančné ukazovatele za nefinančné organizácie. Podiel tržieb vo verejnom a súkromnom sektore. Vývoj platobnej neschopnosti v podnikoch s 25 a viac zamestnancami.