Hodnocení výkonnosti a finančního zdraví firmy - Fotr, J.
Finančnoekonomické analýzy a hodnotenie firmy je založené na využití určitých podielových ukazovateľov (pyramídová a paralelná sústava ukazovateľov). Systém REVALEX - počítačový systém podporujúci hodnotenie výkonnosti a finančné zdravie firmy. Vstupy a výstupy systému. Ďalšie verzie systému (M a P).