Hospodárne súčasné vedenie regulačných diagramov pre výberový priemer a výberovú disperziu - Terek, Milan
Štatistická regulácia výrobného procesu pomocou Shewartových regulačných diagramov. Regulačný diagram pre výberovú disperziu. Veľkosť rizika zbytočného signálu pri regulácii podľa výberového priemeru.