Akosť a marketing - Tuma, Miroslav
Prispôsobenie akosti výrobkov a služieb normám ISO 9000. Systém riadenia akosti aj v marketingu. Marketing firmy vychádza zo strategického plánu (analýzy, návrh stratégie, realizácia stratégie).