Označovanie výrobkov - Krkošová, D.
Povinné údaje a doplňujúce údaje na spotrebiteľských obaloch požívatín v zmysle par. 616 Občianskeho zákonníka, zákona č.634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa a vyhlášky MZ SR, zákona č. 238/1991 Zb. o odpadoch. Povinnosť výrobcov vyznačovať údaje v zmysle týchto právnych predpisov.