Marketingový výskum a úspešnosť reklamnej kampane. 1 O vzťahu agentúra - klient - Timoracký, M.
Význam marketingových výskumov pre tvorbu úspešnej marketingovej komunikácie - reklamy. Vzťah agentúra - klient a klient - agentúra. Ideálny prístup klienta k agentúre. Marketingové poradenstvo.