Páčili sa nám - billboardy a televízne spoty v decembri
Rebríček najúspešnejších billboardov a televíznych spotov v dec. 1995. Grafický dizajn a technické spracovanie billboardov na Slovensku. Zvýšenie záujmu o produkt.