Sladká výprava proti importu - Pichlerová, Eva
Upevňovanie pozícií Pečivárne Sereď na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom firmy I.D.C., s.r.o. Ekonomická situácia pečivárne, zmena výroby a jej rast. Význam obalov a reklamy pri predaji výrobkov.