České pivovarnictví si je vědomo svých mezí - Ziková, L.
České pivovarníctvo, jeho vývoj od r.1990. Tabuľková klasifikácia najväčších českých pivovarov a objem výroby piva (v hl) v r.1990-1994. Európsky trh piva. Prístup českých výrobcov piva na zahraničný trh. Kvalita českého piva a jeho ceny. Pozície pivovarov na domácom trhu. Budúcnosť českého pivovarníctva.