Analýza investičních příležitostí: keramický průmysl - Fafejta, R.
Podiel českého keramického priemyslu na svetovej produkcii. Situácia v keramickom priemysle vo svete a postavenie ČR v stredoeurópskom keramickom centre. Ročná kapacita výroby keramických obkladov, porovnanie so svetom. Privatizácia českého keramického priemyslu. Vlastnícka štruktúra najväčších spoločností keramického priemyslu v ČR. Ekonomické hodnotenie odvetvia.