Odborníci vedia, že sprievodný program Cofaxu prinesie inšpirácie na rozvoj slovenských telekomunikácií Multimediálne telekomunikácie neobídu ani Slovensko - Podhradský, P.
Program prvej medzinárodnej konferencie Telekomunikácie '95, ktorá sa konala v rámci sprievodného programu výstavy Cofax '95 v Bratislave. Dve oblasti problémov. Oblasť telekomunikačných systémov a problematika spracovania prenosu informačných signálov. Svetový rozvoj telekomunikačnej techniky. Stratégia rozvoja telekomunikácií na Slovensku.