Cementové rázcestia - Kováčik, P.
Riaditeľ Cementárne, a.s. Lietavská Lúčka (CLL) Ing. Pavol Kováčik o súčasnom výrobnom sortimente, dosiahnutých výsledkoch a zámeroch CLL, podniku s 90-ročnou tradíciou. Postavenie medzi výrobnými podnikmi SR a konkurencieschopnosť vo svete.