Stavebníctvo
Z obsahu prílohy: Prvá výstava v nových priestoroch Incheby bude venovaná stavebníctvu a úsporám energie. Po smutnom roku 1993 stavebníctvo v západnej Európe pomaly ožíva. Experti na ruské stavebné trhy sú v Nitre. Na Vodné dielo Žilina sa dodnes nepodarilo zohnať peniaze. Sklocement začína oživovať stavby na Slovensku.