Ako je to s naším výskumom a vývojom. 2 - Ďurkovič, H.
Porovnanie stavu výskumno-vývojovej základne v SR s vybranými krajinami sveta. Možnosti zistenia skutočného stavu a nevyhnutnosť riešiť nedostatky výskumu strategickým plánovaním ďalšieho vývoja spoločnosti na jej centrálnej úrovni.