Veda a výskum v hospodárskej politike vyspelých krajín - Klas, Antonín
Tendencie vývoja hospodárskej politiky v oblasti vedy a techniky . Obrat vo vednej politike vyspelých krajín. Nástroje inovačnej politiky v oblasti vedy a výskumu. Prehľad hlavných taktických cieľov inovačnej politiky šiestich hospodársky vyspelých krajín (Kanada, Japonsko, Holandsko, Švédsko, Anglicko, USA) a príslušných opatrení na ich realizáciu. Požiadavka formulácie inovačnej politiky v súlade s hospodárskou politikou.