Starnutie informácií - Dudinská, Elvíra
Starnutie informácií má veľký význam pre informačnú činnosť podniku. Definícia starnutia informácií. Termín "polčas rozpadu" (prevzatý z nukleárnej fyziky). Porovnanie polčasu rozpadu informácií v technických, humanitných a prírodných vedách.