Made in Bremen - Jelen, J.
Rozhovor časopisu Logistika, s p. H. Detlerom, riaditeľom centrály Bremische Hafenvertretung v Brémach, o logistickom systéme v Brémach. Význam ekológie v logistike. Trendy vývoja v logistike.