Metodika způsobu šetření a zpracování výsledků šetření o cenách zemědělských pozemků - Brožková, D.
Trh s poľnohospodárskymi pozemkami sa začína postupne rozvíjať až od r. 1991. Neprehľadnosť súčasného stavu trhu s poľnohospodárskymi pozemkami. Faktory ovplyvňujúce cenu pôdy. Základné predpoklady pre výberové zisťovanie. Štatistické spracovanie ukazovateľov.