Demokracia a trhové hospodárstvo vo východnej a strednej Európe - Stern, Juraj
Recenzia knihy Demokracia a trhové hospodárstvo vo východnej Európe (Demokratie und Marktwirschaft in Osteuropa, Verlag Bertelsman Stiftung 1995). Autorský kolektív pod vedením Wernera Weidenfelda. Práca je rozdelená do štyroch častí. Časť venovaná Slovensku autorov M. Frommeho a S. Wolfa.