Kritéria a metody investičního rozhodování v zemědělství - Živělová, I.
Zvýšenie konkurencieschopnosti českého poľnohospodárstva je možné dosiahnuť obnovou a zdokonalením technického a technologického vybavenia poľnohospodárskych podnikateľských subjektov. Efektívnosť investícií. Kritériá investičného rozhodovania. Metódy investičného rozhodovania. Financovanie investičných rozhodnutí. Objem a štruktúra dotácií do poľnohospodárstva.