Does ownership matter? A production function approach Ocenenie úlohy vlastníctva za pomoci produkčnej funkcie - Janda, Karel
Modelovanie vlastníckych vzťahov v českom potravinárskom priemysle v prechodnom ekonomickom období. Použitý analytický prístup je založený na Cobb-Douglasovej produkčnej funkcii. Rozdiel medzi podnikmi, ktoré sú reálne privatizované a podnikmi, ktoré zatiaľ iba čakajú na privatizáciu. Rôzny prístup investorov.