Moderné riadenie - zabezpečenie, spracovanie a využitie zdrojov informácií - Hubert, Jaromír
Informačné systémy fungujúce v oblasti práce a miezd v SR. ISCP - Informačný systém o cene práce. ISPP - Informačný systém o pracovných podmienkach. ISPZ - Informačný systém o priemerných zárobkoch. ISNP - Informačný systém o nákladoch práce. Pripravuje sa systém ISŠM - Informačný systém o štruktúre mzdy. Stručná charakteristika informačných systémov. Problematika priemerných zárobkov.