Rezervy vo zvyšovaní produktivity práce v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby - Višňovský, Jozef
Nízky stupeň technického vybavenia práce v poľnohospodárskej prvovýrobe SR v porovnaní s vyspelými krajinami je najdôležitejšou príčinou zaostávania v produktivite práce. Vysoká produktivita práce - jeden z hlavných interných faktorov úspešnosti v podnikaní. Cesty zvyšovania produktivity práce. Podnikové stratégie práce s ľudskými zdrojmi.