Rozvoj ľudských zdrojov ako integrovaný systém - Luknič, Arnold Steve
Definícia rozvoja ľudských zdrojov. Potreba rozvoja ľudských zdrojov a jeho mechanizmy. Oceňovanie výkonov. Vytvorenie uceleného systému rozvoja ľudských zdrojov. Správne použité systémy RLZ môžu podstatne ovplyvniť úspech, produktivitu a výnimočnosť každej organizácie.