Zákon č.120/1990 Zb., ktorým sa upravujú niektoré vzťahy medzi odborovými organizáciami a zamestnávateľmi
Úplné znenie zákona č.120/1990 Zb. o niektorých vzťahoch medzi odborovými organizáciami a zamestnávateľmi s dôvodovou správou.