Novela zákona č.1/1992 Zb. - Seidlerová, Anna
Novela zákona č.1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení zákona NR SR č.10/1993 Z.z. Znenie zákona č. .../1996 Z.z. spolu s komentárom.