Vývoj a porovnanie priemerných miezd a zamestnanosti v 1. polroku 1995 v SR a ČR - Buchta, Stanislav
Pretrvávanie najvyššieho tempa znižovania zamestnanosti v poľnohospodárstve na Slovensku. Regionálna štruktúra zamestnanosti v poľnohospodárstve. Vývoj zamestnanosti a priemerných miezd za 1. polrok 1995 podľa okresov na Slovensku. Porovnanie zamestnanosti a priemerných miezd v ČR a SR.