Vývoj zamestnanosti a priemerných miezd v agrárnom sektore - Buchta, Stanislav
Súčasná etapa transformácie poľnohospodárstva je typická razantným tempom znižovania zamestnanosti v poľnohospodárskej prvovýrobe. Tento jav je aj výrazne regionálne diferencovaný. Najviac sú postihnuté oblasti zamerané hlavne na poľnohospodársku výrobu. Vývoj priemerných miezd v porovnaní s inými odvetviami a s národohospodárskym priemerom SR.