Vývoj zamestnanosti a priemerných miezd v malých organizáciách do 24 pracovníkov v rezorte pôdohospodárstva - Buchta, Stanislav
Rast počtu pracovníkov v malých organizáciách - vysoké tempo rastu zamestnanosti. Priemerné mzdy a produktivita práce. Nezastupiteľné miesto a funkcie malých podnikateľských subjektov v ekonomike každej krajiny. Podpora vzniku týchto podnikateľských štruktúr.